Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen om "STICHTING AANGENAMER LEVEN" nieuw leven in te blazen.
De spullen zijn ter controle naar de notaris en de oprichting zal, als het goed is, net voor zaterdag 29 juni een feit zijn.
Deze stichting Aangenamer Leven is van en voor jou en houdt zich bezig mensen te laten beseffen en ervaren dat er veel, maar dan ook veel meer is dan dom achter bepaalde doelen aan te rennen. De stichting werkt 100% belangeloos, doet aan sociaal ondersteunend werk en steunt vast 5 goede doelen financieel en 5 wisselende doelen. De stichting wordt bestuurd en begeleid door vrijwilligers die dat volledig kosteloos doen. Er blijft dus geen stuiver aan de strijkstok kleven. Ik ben zo'n vrijwilliger.

Wat ik persoonlijk ga doen is deze stichting bekend maken bij het bedrijfsleven en bij mensen die ook een mooier of extra doel willen nastreven dan alleen maar jagen op geld. Ondanks dat we al vaak tegen muren zijn gelopen, van de rotsen zijn geduwd en noem alle tegenslagen en tegenwerking die er is maar op, weten jij en ik dat je, als je een aantal juiste mensen bij elkaar zet, veel en veel en veel meer kan bereiken dan duizenden die alleen maar schreeuwen, klagen en achter de waan van de dag aanjagen.

Wat betekent dat nu voor BuddyPass en eventueel voor jou?
Ik schrijf stichting Aangenamer Leven 10 maal in in Jifu. Die 10 inschrijvingen en de maandelijkse betaling van lidmaatschap neem ik voor mijn rekening. Dat kost me $ 300 per maand, maar geloof me, dat levert het in de nabije toekomst dubbel en dwars op. Om een voorbeeld te geven hoe dat er uit gaat zien staat hieronder een afbeelding.