CURSUS

GO-Manager

20-weken durende opleiding tot succes

 

Meld je aan voor Woensdag 22 mei om 19:30u in Eelde-Paterswolde


Wat ga je leren?

Hoe je wekelijks geld kunt en zult verdienen door deze pittige, krachtige en prachtige opleiding te volgen. 

Niet één keer in het begin scoren, maar binnen een jaar de positie Manager, Manager II - Manager III - Manager IV of Director WEKELIJKS scoren.

Hoe doe je dat?
Volg de cursus en laat persoonlijk resultaat en zakelijk succes hand in hand gaan.
 
Zaterdag 18 mei: 1e cursusdag GO-Manager.
Zaterdag 29 juni: 2e cursusdag GO-Manager.
Zaterdag 10 of 17 of 24 augustus: 3e cursusdag GO-Manager.
Zaterdag 28 september: 4e en afsluitende cursusdag GO-Manager.

 

Wat krijg je zoal aan leerstof:
Alles over het Reptielenbrein, Vitaliteit, Body, Being, Balance, Business, Stressbatterij, Wet van Pareto, Persoonlijke en Zakelijke Fitheid, Concepting, Comfortzone, (H)Erkenning, Focus, Fight-Flight-Freeze, New Global Creative Economy 2.0, Persoonlijk Statuut, Generatiemarketing, Amygdala, Limbisch systeem, Mindsetting, Mindmapping, Selftalk, Epibreren, Uitstelgedrag, Assertiviteit, Subassertiviteit, Veranderingen of Transformatie, Holistisch model, Perseptie en vooral persoonlijk resultaat en zakelijk succes. Een kaartje uitdelen, hoe doe je dat eigenlijk. Het lijkt zo eenvoudig. Pfffffffffff.

Wat is dat allemaal joh?
Bovenstaand lijkt me wel heel ingewikkeld. Ik zal je een geheimpje verklappen; dat is het niet. Waar het op neerkomt is dat het een genot is om te doen. We gaan samen op een zeer leuke en leerzame manier zorgen dat jij en de andere deelnemers aan de cursus op 30 september dit jaar wekelijks minimaal de positie Manager of hoger bent en wekelijks je minimaal iedere week je boodschappen kan betalen door Jifu. 

Hoe kan je een rups leren vliegen?
Je kan het duizend keer uitleggen, jij weet op 30 september zelf hoe het voelt.  


Kosten:
De cursus is onbetaalbaar, dat zal je wel merken. Toch wordt voor iedere cursusdag een eigen bijdrage gevraagd van slechts € 10,- Hier is een koffie of thee, een broodje en een schat aan informatie inbegrepen. 

Samen de berg beklimmen en vooral genieten van het uitzicht bij iedere stap omhoog. 


Herhalingsdagen - Praktijkdagen

Nu komt het niet voor iedereen uit om de cursus op zaterdagen te volgen en/of zijn er omstandigheden dat je er echt niet bij kan zijn. Daarvoor zijn herhalingsdagen gepland. Deze vinden op doordeweekse dagen in het Noorden en Zuiden van het land plaats. De exacte data worden later bekend gemaakt. 


Praktijkdagen cq praktijkmomenten worden tijdens en na de cursusdagen vastgelegd en varieren van  gesprek met buurvrouw, lokale ondernemer, (sport)club tot bezoek aan luchthaven, vlucht naar ander land etc.  Dit is puur afhankelijk van je persoonlijke wens en mogelijkheden. 

Groet en graag tot
de volgende training op Woensdag 22 mei